۱۴۰۰ يکشنبه ۱۹ ارديبهشت

سالنامه آماری سال 98 دانشگاه الزهرا

سالنامه آماری سال 98

سالنامه آماری سال 98 دانشگاه الزهرا با هدف جمع آوری و مستند سازی آمار و اطلاعات سالانه و ارائه شاخص های مهم عملکردی دانشگاه تهیه شده است و حاوی اطلاعات آماری موجود در زمینه های آموزشی (شامل دانشجویان شاغل به تحصیل، دانشجویان پذیرفته شده، دانش آموخته گان، دانشجویان خارجی، رشته های تحصیلی و ...)، پژوهشی (شامل مقالات علمی، کتب، طرح های تحقیقاتی، تفاهم نامه ها، سمینارها، پایگاههای اطلاعاتی و ...)، دانشجویی(شامل خوابگاه ها، خدمات رفاهی، فعالیته های تربیت بدنی و ...)، فرهنگی(شامل فعالیت های فوق برنامه دانشجویی، کانون ها، نشریات، انجمن ها و ....)، بین المللی(شامل سفرهای علمی، فعالیت های بین المللی، تفاهم نامه ها و ...) نظام های رتبه بندی(شامل وضعیت دانشگاه در رتبه بندی های مختلف ISC، Green metric، Scimago، Times و ...) و منابع و زیرساخت(شامل اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی، فضاهای کالبدی، بودجه و ...) و همچنین شاخص های مهم و روندهای این شاخص ها می باشد. از آنجا که تصمیم سازی بدون در دست داشتن اطلاعات کافی و دسترسی به روندهای گذشته میسر نمی باشد امید است مجموعه حاضر پاسخگوی این نیاز مدیریتی باشد.
لازم به ذکر است بخشی از اطلاعات سالنامه با استفاده از " داشبورد مدیریتی و هوش سازمانیBI" و بخش دیگر با بهره گیری از اطلاعات اخذ شده از واحدهای مربوطه تهیه شده است. که با ارتباط بین تمام سامانه های اطلاعاتی موجود دانشگاه و سامانهBI کلیه اطلاعات به صورت الکترونیکی اخذ خواهد شد.
مدیریت برنامه، بودجه و تحول سازمانی از مشارکت صمیمیانه همکاران بخش های مختلف سازمانی دانشگاه که در گردآوری این مجموعه نقش به سزایی داشته اند تشکر و قدردانی می نماید؛ و امید دارد با بهره گیری از نظرات اصلاحی ارتقای کمی و کیفی سالنامه آماری دانشگاه فراهم شود.
مانند سال گذشته با توجه به سیاست های مدیریت سبز در دانشگاه، نسخه چاپی به صورت محدود منتشر گردیده و فایل الکترونیکی سالنامه در لینک زیر در دسترس قرار دارد.

دریافت فایل سالنامه 98

تاریخ:
1399/07/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
دانشگاه الزهرا
تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه 8، مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
tarhobarname[at]alzahra.ac.ir
کدپستی : 1993893973 تلفن : 88041460
فاکس :
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.