صفحه اصلی
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفی
معرفی اجمالی
نمودار سازمانی
معرفی همکاران
واحدها
برنامه و بودجه
تشکیلات و تحول سازمانی
تشکیلات
تحول سازمانی
آموزش اعضای غیرهیات علمی
تربیت مدیران راهبردی ویژه بانوان
آموزش اعضای غیر هیات علمی
برنامه راهبردی
هیات امناء
آمار و اطلاعات
سامانه ها
سامانه نظام پیشنهادها
سامانه هوش سازمانی
سامانه جام(آموزش کارکنان)
سامانه مدیریت مستندات
سامانه تکریم ارباب رجوع
سامانه هیات امنا
سامانه بودجه ریزی بر مبنای عملکرد
سامانه فضای کالبدی
سامانه ملی مدیریت ساختار
سامانه صندوق (گندم)
فرایندها
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت فرهنگی و اجتماعی
معاونت دانشجویی
معاونت اداری و مالی
مدیریت برنامه بودجه و تحول سازمانی
مدیریت همکاری های علمی و بین المللی
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه مدیران دانشگاه
ارسال شده در تاریخ
1399/04/07
ساعت
10:06
حسب دستور رییس محترم دانشگاه با هدف ارتقای دانش مدیریتی، مدیریت برنامه بودجه دانشگاه با همکاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه مدیران نمود. این کارگاه ها از پنجم بهمن لغایت هشتم بهمن ماه به مدت چهار روز با حضور جمعی از معاونین، مدیران و کارشناسان مرتبط با موضوع ، در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه برگزار گردید. در اولین کارگاه به موضوع اجرای الگوی حکمرانی خوب در اداره دانشگاه یا یک نظام آموزش عالی پرداخته شد . در این کارگاه در خصوص مفهوم حکمرانی خوب، حکمرانی خوب دانشگاهی، شاخص های حکمرانی خوب و روش های عملی در اجرای حکمرانی خوب در یک دانشگاه یا یک نظام آموزش عالی بحث شد.
موضوع کارگاه دوم آشنایی با کارویژه های دانشگاه پژوهی بود که طی آن به مبانی نظری و تعریف دانشگاه پژوهی، نقش و کارکرد و تاریخچه دانشگاه پژوهی پرداخته شد. در ادامه تجربیات دانشگاه های خارجی مورد بررسی قرار گرفت و اصول برجسته در ماموریت های دانشگاه پژوهی و تخصص های درگیر در دفاتر دانشگاه پژوهی مورد بحث قرار گرفت.
روز سوم کارگاه به موضوع چارچوب توسعه پایدار اسلامی در دانشگاه الزهرا اختصاص داشت که طی آن به توضیح فرم ها و شاخص های توسعه پایدار و تکمیل چارچوب طبق نظر مدیران دانشگاه پرداخته شد.
کارگاه چهارم تحت عنوان آشنایی با الگوهای مختلف دانشگاهی در جهان برگزار گردید. در این کارگاه به بیان اهداف و ضرورت های آشنایی با الگوهای مختلف جهان پرداخته شد و در ادامه توضیحاتی در خصوص الگوی های ناپلئونی – فرانسوی ، هومبولتی، آکسبریجی، کارآفرین، پایدار و الگوی متعهد به جامعه ارائه گردید. فایل آموزشی این کارگاه روی سایت مدیریت برنامه، بودجه قابل بهره برداری می باشد.
ارسال کننده:
تعداد بازدید:
362
تصاویر مرتبط:
برچسب ها
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
فیلم مرتبط
صوت
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن:
توضیحات
کد امنیت
تمامي حقوق سايت براي
دانشگاه الزهرا ( س )
محفوظ است.