یکشنبه، 19 مرداد 1399  |  ورود
جستجوی اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 26 بهمن 1398
برگزاری کارگاه های آموزشی دی ماه دوره تربیت مدیران راهبردی (ویژه بانوان)

امتیاز: Article Rating
بیست و ششمین کارگاه با موضوع میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز سه شنبه بیست و ششم آذرماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد. در این کارگاه مهندس علی حاجی شیزری، مدیرکل توسعه منابع انسانی وزارت میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری تدریس نمودند.
همچنین کارگاه بیست و هفتم مجددا توسط دکتر اصغر مهاجری، عضوهیات علمی دانشگاه تهران روز سه شنبه سوم دی ماه با موضوع پیوست فرهنگی برگزار گردید.
کارگاه بیست و هشتم با موضوع تبیین مفاهیم عدالت و رفاه اجتماعی با رویکرد بیان تجربیات میدانی روز سه شنبه دهم دی ماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد. در این کارگاه دکتر فهیمه حسین زاده، عضوهیات علمی دانشگاه، و مشاور نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی در حوزه آسیب های اجتماعی تدریس نمودند.
بیست و نهمین کارگاه با محوریت عدالت و رفاه اجتماعی روز سه شنبه هفدهم دی ماه با سخنرانی خانم دکتر الهام امین زاده، معاون سابق حقوقی رئیس جمهور ، دستیار ویژه سابق رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی ، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران برگزار گردید. در این کارگاه تبیین مفاهیم عدالت و رفاه اجتماعی با رویکرد بیان تجربیات میدانی و همچنین منشور حقوق شهروندی صحبت شد.
کارگاه سی ام نیز حول محور عدالت و رفاه اجتماعی توسط آقای دکتر مسعود سلیانی ، روز سه شنبه مورخ بیست و چهارم دی ماه تدریس شد. در این کارگاه به موضوع آسیب شناسی وضعیت اجتماعی کشور و تحلیل سرمایه های اجتماعی پرداخته شد.

• برگزاری کارگاه های آموزشی دی ماه دوره تربیت مدیران راهبردی (ویژه بانوان)
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

کد امنیتی را وارد نمایید: