یکشنبه، 19 مرداد 1399  |  ورود
جستجوی اخبار
تاریخ انتشار: دوشنبه 14 بهمن 1398

امتیاز: Article Rating
اولین جلسه کمیسیون دائمی از دوره ششم هيأت امناي دانشگاه الزهرا(س)، به ریاست آقای دکتر جعفر توفیقی و با حضور آقای دکتر سعید رضایی، معاون مرکز هيأت هاي امناء و هیأت های ممیزه وزارت عتف، خانم دکتر مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه، خانم صبوحی، نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای حقیقی و مدعو کمیسیون دائمی هیأت امنا، روز یکشنبه 13 بهمن ماه، راس ساعت 15 در تالار اندیشه دانشگاه برگزار شد.
   در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام¬ ا... مجید، رئیس دانشگاه ضمن خوش¬آمدگویی به اعضا، گزارشی از وضعیت فعلی دانشگاه ارائه نمود و در ادامه، موضوعات دستور جلسه طرح و پس از تبادل نظر توسط اعضا، در خصوص هریک از موارد تصمیم گیری شد.
  از اهم این موارد می توان به: تصویب دومین برنامه راهبردی دانشگاه برای افق 6 ساله (1404-1399)، تصویب شیوه نامه تأسیس واحدهای پژوهشی دانشگاه، اصلاح برخی از مواد آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی و بررسی گزارش حسابرسی سال 1397 دانشگاه اشاره نمود. مصوبات این جلسه در دستور کار هیأت امنای مورخ 28/11/98  قرار خواهد گرفت.

تصاویر
  • برگزاری جلسه کمیسیون دائمی، اولین نشست عادي از دوره ششم هيأت امناي دانشگاه الزهرا(س)
فایل های پیوستی
  • 1 (66.3 KB)
  • 3 (77.0 KB)
  • 5 (71.4 KB)
  • 7 (53.5 KB)
  • 9 (65.9 KB)
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

کد امنیتی را وارد نمایید: